fredag den 12. marts 2010

Forår....

Så er det fredag og dermed tid til at holde weekend med familien! Sneen er ved at være væk. Hr. Vintergæk og frøken Erantis har været alt for længe undervejs, men har nu langt om længe fundet deres vej gennem jorden. De titter nu frem og jeg hilser fornøjet på dem, på mine daglige ture med barnevognen. Er der da noget bedre end solens varme stråler og forårets kommen?


Det skulle da måske lige være disse skønne hyacinter. De pynter i min stue og bringer smilet frem.

Eller at jeg efter et par måneders knoklen med dette sæt, til min datter, endelig er blevet færdig med det. Bordet og begge stole faldt jeg over i netto til - hold nu fast - en flad 50'er. Det kunne jeg ikke lade stå, og med en gang tapet fra Hanna Werning, stråler det fantastisk.


Ha' en god weekend...

onsdag den 10. marts 2010

Et styks gør-det-selv-sengebord med patchwork...Så blev mit patchwork sengebord færdig - den mangler bare lige et par gange lak.
På toppen er tapeterne sat på i stykker af 4x4 cm, og på hylden er de 7x7 cm. Måske sprang jeg over hvor gærdet er lavest hvad angår hylden, men faktisk synes jeg det er de store stykker der tager sig bedst ud. Så ved jeg det til en anden gang jeg skal patchworke lidt.
Synes selv den er blevet ret god, frisk er den i hvert fald. Den skal sikkert nok komme til at pynte i soveværelset.

tirsdag den 9. marts 2010

Et patchwork-gør-det-selv-projekt....

Jeg er her i blog verdenen blevet inspireret til at patchworke lidt tapeter. Ved endnu ikke om det er et projekt der ender som en succes, men ind imellem skal der jo tages chancer, når man prøver noget nyt! I hvert fald er jeg utrolig spændt på resultatet.

Det er denne lille kommode ting der skal friskes op. Den har fået en gang hvid maling. Egentlig ville jeg ha' haft den i en farve, men hvid var det eneste jeg havde. Og som det nu engang er med (gode) ideer, er det noget der skal føres ud i livet nu og her og ikke imorgen. Derfor må jeg denne gang nøjes med den hvide.

De tre udvalgte tapeter er klippet ud, og ligger nu klar til at sætte på. Ih hvor er jeg spændt. Kommer med en update med et færdigt resultat - bare det nu bliver godt!

fredag den 5. marts 2010

MIG, EN HELDIG VINDER...


Sikke en god måde at starte weekenden på. Jeg var så heldig at vinde den flotte give away hos Lebenværk (kan ikke hitte ud af at linke i indlæg) forleden. Smykkerne så virkelig fine ud på hendes blog, men i virkeligheden er de bare endnu smukkere. Armbåndet røg straks på. :-) Tak til dig Majken for denne skønne gave.

Giveaway - Vinderen er fundet!

Tak til alle jer der havde fundet vejen ind til min blog,
og deltog i min give away.
Det blev til i alt 58 lodder. En meget pæn slat synes jeg.
Vinderen blev trukket her til formiddag,
og den heldige blev "Glaphuset". Tillykke til dig!
Hvis du skriver din mail, sender jeg to stk. bøjler afsted til dig.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...