fredag den 30. april 2010

Give away hos Smaa glimt fra livet

Hos Smaa glimt fra livet er disse søde hæklede kager blevet udlovet som give away. Selv er jeg helt vild med hæklerier, men er desværre ikke nogen ørn til det (endnu), derfor håber jeg at vinde dem. Men du har også chancen, så kig ind og deltag!

tirsdag den 27. april 2010

GIVE AWAY - GIVE AWAY - GIVE AWAY

Så har jeg besluttet at det må være på tide med en give away herinde fra. Give awayen er fra det kreative hjørne og består af et styks barnevognophæng. Ophænget kan selvfølgelig bruges til at hænge op i barnevognen, men kan som inspiration også hænges over puslebordet, vuggen, legehjørnet m.m.
Vinderen får frit lov til at vælge mellem de fem viste modeller.
Jeg håber I har lyst til at lege med derude uanset om i har baby eller ej.

1 lod udløses ved at lægge en kommentar på indlægget
2 lodder udløses ved en kommentar + link til denne give away
3 lodder udløses ved en kommentar + du skriver et indlæg om denne give away på din blog


Vinderen trækkes d. 30. maj.

Svampemode og mini orkideer..

...Her hitter begge dele helt sikkert!Jeg kom forbi Netto den anden dag og så disse skønne svampe. Egentlig var de tiltænkt min datters værelse, hvor jeg så ville dekorere dem lidt med noget papir, silkepapir eller lignende. Men indtil videre står de her sammen med den hvide mini orkide på min flotte træbakke købt i Pinoc i Odense.

mandag den 26. april 2010

Min første taske kreation...

Manglede en taske til min datter, som starter i dagpleje på onsdag. Havde så set et par tasker herinde i blogland, som inspirerede mig til at lave en selv. Det kom der denne fantastiske sag ud af. Der gik en del tid i stof&stil med at finde stoffet. Der var som altid alt for meget at vælge imellem. Valget stod mellem noget der var mere tøset, men synes så at dette var dejlig friskt og sommerligt.


Laver gerne på bestilling, hvis nogle skulle være interesserede!
Ha' en rigtig dejlig dag derude!

lørdag den 17. april 2010

Imorgen danser køerne deres forårsdans...

... og jeg tager familien med til den nærmeste gård! Er spændt på hvordan min datter reagerer på de mange dansende køer. Har kun set klip på tv, men imorgen skal vi være der selv.Når solen skinner, græsset er saftigt, og man har tilbragt vinteren inde i stalden, er årets højdepunkt for en økologisk ko at hoppe og danse ud over græsmarkerne. Kom og oplev de økologiske køer blive lukket på græs søndag den 18. april kl. 12 på økologiske gårde landet over. Det er et festligt syn at se de kåde køer indtage foråret og græsmarkerne med højtløftede haler og i fuld firspring.

Find din nærmeste gård her: http://okodag.dk/Default.asp

søndag den 11. april 2010

Kolonihaven

Vi har i et stykke tid drømt om en kolonihave, hvor vi kan nyde sommeren.
Da vi søndag aften i sidste uge gik en aftentur i det skønne forårsvejr, så vi den - haven - og forelskede os straks i den. Vi har nu købt den og er gået igang med at så græs, flytte sten, lue ukrudt og rense fliser.

Et bålsted er blevet til, og et lille bed står nu klar til at blive plantet til med dejlige blomster. Haven er, som i ser, allerede blevet accepteret af familiens yngste, som udforsker med alle sanser.


Med kyse og solhat!

En lille mariehøne har fundet vej til haven og bliver studeret.


Her vil vi tilbringe sommerens mange lyse timer.

tirsdag den 6. april 2010

Akryl afhængighed?Jeg har den seneste tid lagt det kreative lidt på hylden. Dog kun for en stund, for jeg kan slet ikke undvære det kreative element i min hverdag. Det fylder utrolig meget i mit liv, og ikke en eneste dag slutter uden at der har været en kreativ tanke. Heldigvis for det!

Men der er også andet der fylder - f.eks. står den på jobsøgning for første gang i mit liv. Jeg har indtil sommeren '09 været studerende med fritidsjobs på sidelinjen. Jeg blev mor i maj og kort tid efter færdig på seminariet. Nu er min barsel for længst slut og jeg står nu som jobsøgende. Det korte af det lange er, at der må prioriteres lidt pt.
Når tiden igen er til det, kommer der helt sikkert mere malerklatteri, tapetnusseri, stof- og syfisleri herinde på bloggen! Indtil da kan jeg kun opfordre til at tage et kig på boxdelux.dk (har stadig ikke lært at linke) for der er lækre akrylsager i lange baner. Og jeg elsker det i hvert fald.


Suk! Hvor er det nogle skønne sager i alt sin enkelthed og i lækre farver!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...