søndag den 30. maj 2010

Og den heldige vinder er....

... en af de meget kreative piger her fra blogland. Hun selv både syr og hækler. Det er Micha som skrev: Deltager gerne med 2 lodder... håber jeg vinder, de vil være så fine til lillemandens barnevogn :) De er bare så skægge :)
Venlig Hilsen Micha


Hvis du sender mig en mail med hvilken af figurerne du ønsker dig, så sender jeg den til dig inden længe.

Tak til Jer alle fordi i havde lyst til at deltage i min give away. Det er skønt at få mulighed for at se alle de mange inspirerende blogge der findes rundt om i blogland.
Ha' en god søndag...

Venligst Karina

søndag den 23. maj 2010

Gyngetur & grillaftenIgår blev årets første grillaften for vores vedkommende - og sikkert også for rigtig mange af Jer derude i blogland. Vores lille altanbord blev fundet frem, båret ned i haven og et års støv blev støvet af. Imens vi ventede, ventede og ventede på den første grillpølse, kunne det da lige blive til et par gyngeture. Og jubelen - den ville ingen ende tage!

søndag den 9. maj 2010

Pimp en barnevogn...

...Det er hvad jeg har brugt lidt af eftermiddagen på.
Jeg har syet en ny pose til barnevognens regnslag. Den regnslagspose der var med vognen, har irriteret mig fra dag et af. Den var ikke særlig køn og alt for lille og besværligt at komme i, hvilket resulterede i en ødelagt pose. Så nu skulle det altså være...Og når det så skulle være, skulle det da være med farver og spræl.
Stoffet er købt i lørdags, hvor jeg storsmilende og fornøjet havde slæbt den lille familie med i Ikea (Det er dog en anden historie - om en træt datter og en meget tålmodig mand) :-)

Go' aften til Jer derude!

fredag den 7. maj 2010

Flag skal der til!

Så lykkedes det også mig at lave mine første flagranker, og jeg er ganske godt tilfreds med resultatet. Det er ellers sjældent man synes det er super godt første gang, ikk? Jeg skal helt sikkert lave flere. Jeg går nemlig og fifler lidt med tanken om at deltage i Odenses kunst & loppemarked søndag d. 16. maj.
Der vil være masser af stande med skønt gammelt genbrugsguld, kunsthåndværk, malerier og gør-det-selv-krea.

Det hele foregår på Odense Havn, Londongade kl. 10-15.
Ses vi?

tirsdag den 4. maj 2010

GIVE AWAY

Hvor er det da bare rigtig dejligt, at se I har lyst til at deltage i min give away. Og så er det super skønt at se nye faste læsere komme til. Har allerede luret Jeres blogge igennem og fundet lidt guld og inspiration til nye kreative projekter. Det er da herligt.


Har du endnu ikke fundet vej til min give away og kunne tænke dig at deltage så kan du smider lodder i puljen her
Ha' en rigtig dejlig dag...
Ffluwer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...