mandag den 26. juli 2010

Tullere...Her er sidste buksekreation til trolden. Et par skønne tullere i en lækker og let blå og lilla blomstret bomuld. Sælges også på trendsales.

Ha' en god dag...

fredag den 23. juli 2010

Et dejligt gensyn... Og et par koral bukser!

Jeg har haft en længere pause fra bloggen - fra min egen altså. Jer andres har jeg flittigt fuldt med på. Der sker jo hele tiden nye ting derude. Og nysgerrig som jeg er, ser jeg jo helst, at jeg får det hele med. Det kender I vel godt?

Jeg synes ganske enkelt ikke, at der har været tid til bloggeri fra min kant af. Men efter mange måneders fravær, håber jeg nu, at jeg igen kan få skrevet og vist lidt frem. Jeg synes jo altså det er så hyggeligt.

I mit kreative hjørne har den det sidste stykke tid stået på lidt tøj til Naia. Har fået syet både kjoler og bukser. Den seneste buksekreation ses herunder. Det blev til et par koralfarvede tullebukser ala hængerøv.
og lidt klipperier til Naias nye værelse. Stjernerne er REL som flere er jer sikkert genkender. Faktisk blev jeg inspireret til at lave dem fordi jeg i en pakke fra Bournonville modtog en skøn stjerne. De farvestrålende stjerner har jeg hængt i Naias lampe. Det giver masser af liv til en ellers noget voksenpræget, sort og kedelig lampe.Til slut et billede af min lille trold - som henover sommeren er blevet stor - større i hvert fald.Det var alt for nu.. Nu skal symaskinen findes frem og et par nye bukser skal blive til.
Go' dag til jer.
Ffluwer
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...