søndag den 29. august 2010

Nye Ffluwer finurligheder !

Nu begynder min lille butik - efter min mening - at ligne noget, der kan skilte med at være en butik. Jeg har idag lagt lidt flere sager ind i shoppen på Amio.
Du får lige et lille kig herunder...
Kig gerne ind og lad dig friste! :-)

mandag den 23. august 2010

Give away ... dog ikke min!


Har netop været inde omkring den lækre blog, som hende med fuglen i hånden har sig. I anledning af at ha' rundet 600 læsere, udlover hun hele seks gevinster med lækkert stof. Det bliver noget af et lykketræf at blive en af de heldige vindere, for mange blog-damer har allerede været inde forbi og tilmelde sig. Skal du også være med, så klik her

Ha' en dejlig dag...

tirsdag den 17. august 2010

Vundet give away


Jeg modtog for et par dage siden denne fantastiske notesbog fra hende her. Den er simpelthen så fin og er allerede blevet indviet med et par beskeder af den kærlige slags. Tak Rappedikke...

Ha' en dejlig dag...
Billedet er lånt hos skaberen :-)

tirsdag den 10. august 2010

Halskæde

Her er hvad der er på vej til butikken på amio. Et styks halskæde - den første af slagsen. Planen er at flere kommer til i løbet af aftenen.

Synes den på én gang er både feminin og rå. Og så frisker den altså bare op på en ellers kedelig bluse! Halskæden koster 100 kr. inkl. forsendelse.
Ha' en god aften...

mandag den 9. august 2010

Vundet give away


Se lige hvad jeg har været så heldig at vinde. En lækker, lækker notesbog fra Rappedikke, som i øvrigt er vildt inspirerende. Kig ind forbi hende, hvis du ikke allerede kender hendes blog.
Jeg er super overrasket og glad ikke mindst. Så kan idéerne bare sprudle, for nu har jeg STEDET hvor de skal skrives ned.

Ffluwer :-)

tirsdag den 3. august 2010

Amio - et drømmescenarie


Der skulle ikke gå mange dage, førend jeg også skulle ride med på amio-bølgen. Jeg har nu lavet min egen (fantastiske) butik. Butikken finder du her Som start har jeg lagt mine brocher ind, men forhåbentligt finder flere nye og spændende ting vejen derind.

Ta' et kig... :-)

mandag den 2. august 2010

Et lækkert look!

Det er lige akkurat hvad jeg har fået. Her på bloggen altså. Se for dig selv - er det ikke friskt?

søndag den 1. august 2010

Brochefremstilling

Har brugt en del af min aften igår på at fremstille disse blomster. Blomsterne gør sig rigtig fint som broche eller dekoration på armbånd, taske m.m. De sælges også på trendsales.Ha' en dejlig aften.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...