mandag den 22. november 2010

Atter engang


Nu kommer det uundgåelige simpelthen til at ske! - Her kommer nemlig endnu et indlæg om Pakhus 16 og de mange funklende lækkerier, der strålede om kap i lørdags. Jeg faldt over denne plakat, hos Kunstfabrikken. Den måtte jeg ha' med hjem til min datters værelse. Synes motivet er så fint og uskyldigt. Kvinden bag er hende her.

Derudover var der så mange andre lækkerier. Heriblandt denne plakat, som jeg sagtens kan forestille mig her på min nøgne væg i stuen. Godt der er en der snart har fødselsdag! Tra la la...

Selv havde jeg også en stand på selvsamme julemarked. Det var super dejligt, at få lov til at sælge nogle af mine ting. Bl.a. fik jeg solgt nogle af mine adventskalender-ophæng. Får lige lagt billeder ind af dem en af dagene.

Ha' en skøn aften derude.

fredag den 5. november 2010

Kähler kæler for os...


Hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig ind til Karlssons Kludeskab, for at vinde disse enormt lækre stager fra Kähler. Alt du skal gøre er blot at skrive en kommentar på indlægget - gerne med ønsket om en god jul.
Iøvrigt er det ganske umuligt, at komme derfra uden at være blevet inspireret. For der er så mange lækre sager at finde inde hos Lis.

Ha' en dejlig weekend.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...