torsdag den 30. juni 2011

Et blik...

...på min dag!


Jeg har bl.a. købt de fede hummel sko, som jeg har haft kig på, til kun 300 kr. i Bianco. Der var to par for ens pris. Jeg var så heldig, at løbe ind i en pige, som gerne ville dele to par sko med mig = ét par til hver. Det må da siges at være en ganske fin handel.
Den smukke blå vase fandt jeg i idé møbler til KUN 25 kr.
Buketten og gaven fra Stilia var til min kollega, og indeholdt en porselænsugle. Kig ind til Stilia HER. En super fed butik, som i øvrigt holder udsalg de næste par dage.

Ha' en dejlig aften...

To do nr. 1


Så sniger jeg mig også med på Westmoses "to do" påhit. Kig ind og se hvad det går ud på!

Jeg vil se, om ikke jeg kan få afsluttet et par af mine igangværende projekter. Det ene er, som I kan se, et mindre sættekasseprojekt. Det andet er super hyggeligt. Jeg vil ha' min datter med til Lottrups have og se en af de årlige teater forestillinger, som er et miks af H.C. Andersens mange eventyr. Det er så hyggeligt og bestemt et besøg værd, hvis du skulle komme forbi odense.

Dernæst er der yderligere to projekter, men de er en lille overraskelse. Kan dog løfte sløret lidt: Det ene inkluderer min datters hånd og det andet, nogle farvestrålende cirkler!!

onsdag den 29. juni 2011

Alternativ sandkasseleg


Når nu man er en 2 årig, der bor på 2. sal og ingen sandkasse har, så må man jo tænke alternativt!


Det kom der dette spændende billede ud af...

mandag den 20. juni 2011

Det smukke Hawaii (vol.2)

Billeder taget da jeg i foråret var på Hawaii. På trods af flere dage med regn, fik jeg da billeder med hjem som rent faktisk ligner dét Hawaii, vi alle tænker på!!

fredag den 17. juni 2011

Det smukke Hawaii (vol 1.)

Jeg var i foråret på en kortere rejse til Hawaii. Her er nogle af de smukke omgivelser, fanget i min linse.God aften til jer derude...

onsdag den 15. juni 2011

Avvento lysestager - hitter også i Juni


Der udloddes tre sæt avvento stager hos bloggen Bare Wunderbar
Du kan stadig nå at deltage i lodtrækningen.

tirsdag den 14. juni 2011

Girly girl

Naia fremviser her seneste foræring fra mormor. Huen er strikket i bomuld og pyntet med en hæklet blomst. Kan købes lige her eller ved at skrive til mig.

Have a nice one...
Kh Karina

søndag den 5. juni 2011

Hvad er vi uden drømme?


Jeg drømmer om mit "eget" fantastiske rækkehus med en skøn have, som lillepigen og jeg kunne flytte ind i. Den dag jeg finder det, så vil jeg indrette mig med et par af ovenstående lækkerier.

-Dåner simpelthen ved synet af den klassiske Eames & Ray stol, som jeg tidligere har omtalt - smuk er den altså! Hvilken farve den skal ha', kan jeg bare ikke beslutte.
-I Kartells componibili opbevaringsbord skulle jeg gemme en masse gode sager.
-Brother printer og scanner skulle jeg bruge som en del af min kreatilværelse. Tror jeg kunne lave nogle fede billedecollager på den!

Ja, og alle de andre vidunderlige ting, ville bare passe lige ind i det rækkehus jeg bare står og mangler!! :-)

Hvad drømmer du om lige nu?

Miss Owl blev til...

Så fik jeg endelig lagt fotos ind af det færdige uglemaleri. Overvejer om maleriet skal ind i min butik på amio!

Til billedet har jeg brugt akrylmaling og har været ude at købe poscatusser, som også er blevet brugt til de mindre detaljer. Poscatusserne er lidt halvdyre - stk.prisen er 36 kr og kan købes i bl.a. panduro. Synes resultatet er blevet meget godt.

Ha' en dejlig aften...
Vh. Karina

torsdag den 2. juni 2011

Et ugleprojekt er igang...


Det viser sig nu, at jeg har haft penslerne lagt på hylden i en alt for lang periode. For hvor er det fedt at komme igang igen! Jeg har ikke haft den store malelyst, siden vores lille familie blev delt i to for et halvt år siden. Men nu...nu er penslerne, lærrederne og de dejlige farver endelig kommet frem fra edderkoppernes bo i kælderen.
Det første projekt jeg har kastet mig over, er et maleri til min datters værelse. Var i tvivl om hvilket motiv der skulle være på maleriet. Efter lidt inspirationsjagt, lidt skitsetegning og overvejelse, er jeg nået frem til, at den fine frøken ugle, må pryde den lyserøde baggrund.
Billedet er endnu en igangværende proces, så det færdige resultat må I vente lidt på endnu.

Ha' en dejlig dag..

Karina
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...