søndag den 31. juli 2011

Snart...

..kommer der en give away her på bloggen.
Indtil da får i lige nogle billeder af de fine gule ting, som var at finde på Kerteminde havn!Jeg synes gul er en dejlig farve!

fredag den 29. juli 2011

Kunstplakater - et tip

Blev her til aften præsenteret for denne butik som sælger nogle ret fine plakater til forholdsvis billige penge, 85 kr. stk. Synes flere af plakaterne er rigtig flotte, og kunne godt overveje et par af dem herunder.

Til billedevæggen måske...

HERHER


 Til børneværelset måske...

HER
torsdag den 28. juli 2011

Én times krea...

...var hvad det kunne blive til idag. Resultatet ses herunder. Det var min første leg med Masking Tape.
NU forstår jeg (endelig), hvad det er, der er SÅ fantastisk ved det. Der er jo ingen grænserfor hvad det kan bruges til. Og ja, mange har sagt det før mig!Blogawarden sendes videre til...

Som jeg har skrevet i et tidligere indlæg, blev jeg jo en stolt og meget taknemmelig modtager af min første blogaward for nogle uger siden. Du kan se meget mere lige her.

Jeg har nu fundet en blogger mere der skal ha' æren af at modtage en award fra mig. Det er Fie som skriver på bloggen Fies Fjollerier, hvor hun bl.a. "nørder" en masse med det populære masking tape. I den her forbindelse er det altså meget positivt at nørde! :-) I hvert fald er der nogle gode ideer at hente hos hende. Se bare dette søde billede.


Så håber du har lyst til at modtage en award, Fie?


Suk...

....Det var den sommer!
Vi har haft nogle enormt dejlige dage i Campingvogn på toppen af Danmark - Ålbæk & Skagen.
Også Væddeløbsbanen i Odense, min venindes have og Kerteminde Havn bidrager alle til nogle af de hyggeligste minder fra denne sommer. Billederne siger vist det hele!mandag den 25. juli 2011

En stolt modtager...

Jeg har for et par uger siden modtaget min første blogaward fra Leizys baslerier. Wau, jeg er glad, beæret og stolt.
Hun har selv en skøn, skøn, blog, som ved allerførste øjekast inspirerer med alle sine dejlige farvesammensætninger. Desuden skriver hun med stor passion om alt fra loppefund til indretning af børneværelse.

Om min blog skriver hun disse fantastiske ord: Man bliver straks fanget af den skønne blogstil og alle farverne, og som læser bliver man ikke skuffet, for hun laver de fineste kreasager og deler ud af skønne billeder af både familie og de gastronomiske udfoldelser :o)
Tak Tak Tak...
Og nu har jeg så fået den fantastisk store ære, at sende awarden videre ud i blogland. Jeg kan dog se, at de piger jeg gerne ville sende awarden videre til, (desværre) allerede har fået den. På nær én - som jeg selvfølgelig sender den videre til. :-)
Men de andre fire pladser lader jeg lige stå på standby i en rum tid. Modtager meget gerne gode tips til læsere som burde ha' en award.

Reglerne er følgende:
-Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
-Man skal sende awarden videre til 5 andre bloggere, der har færre end 100 faste læsere
-Man skal svare på 5 spørgsmål

De 5 spørgsmål kommer her....
Sp. 1: Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Første gang jeg fik viklet mig ind i bloggernes inspirerende univers, blev jeg opslugt. Alle de mange kreative dimserier, slugte jeg råt. Da jeg med min inspirationsmagnetiske kraft havde suget en masse, var det ikke længere nok og jeg begyndte derfor selv at blogge. Det er et fantastisk univers.
Sp. 2: Hvilke blogs følger jeg?
Jeg følger mange blogs – særligt alt det der vedrører børn, kreative dimserier og indretning. Jeg bliver hurtigt opslugt og det ene klik, tager det andet – og pludselig er MANGE timer gået bag skærmen. Det er fantastisk vanedannende.
Sp. 3: Favoritfarver?
Kigger man ind i mit hjem, vil man gennemgående se farverne gul, lilla og turkis i et fint miks. Senest er også den sarte rosa flyttet ind. På min datters værelse har farverne dog fået frit spil. Det vil man også kunne se her på bloggen.
Sp. 4: Favoritfilm?
Hmm… Er virkelig dårlig til at huske titler, men har senest set Drageløberen. Den overraskede mig, var virkelig god og jeg lod mig opsluge.
Sp. 5: Hvilke lande vil jeg gerne besøge?
Jeg elsker at rejse og har været i både Kenya, Thailand og på Hawaii. Er ikke færdig med hverken østen eller afrika, så en dag min datter er stor nok (og hendes far giver hende lov) så går turen sandsynligvis dertil igen.

Blogawarden giver jeg i første omgang videre til:

  • Stina som gemmer sig bag Boligballaden. Hun henter dig ind i sit inspirerende hjem, med sine mange farverige detaljer.

onsdag den 13. juli 2011

Jeg er afhængig...

...af lækre velsmagende smoothies!

Her med hindbær, blåbær, banan samt æblejuice.

søndag den 10. juli 2011

TA DA...

Så kom jeg hjem fra en hyggelig weekend med familie og fødsesldag. Så her kommer mit TA DA indlæg omsider.
Armbånd i krympeplast (Tjek)
Naias håndaftryk lavet i krympeplast. Hun har tegnet sine berømte streger derpå og efterfølgende selv pyntet med perler. (Spørg om jeg var stolt. Finmotorikken fejler absolut ingenting - hun er kun lige fyldt 2.) En meget personlig gave - et fint armbånd til mormor der fyldte 50 år.


Sættekasse (Tjek)


Cirkelranke (Tjek) Se evt. mere her

fredag den 8. juli 2011

Ups!!

Undskyld


Jeg er beklageligvis "kommet til" at tage udenbys i weekenden for at fejre min mors 50 års fødselsdag. Derfor må mit 'ta da' indlæg lade vente på sig lidt endnu. Håber jeg får opdateret søndag. Har dog lavet et sneak peek på min cirkelranke som du kan se her
Glæder mig til at tage runden og se hvad alle i andre har hittet på.

Rigtig god weekend.

torsdag den 7. juli 2011

Mere sommer! (Billedespam)

Det er da så hyggeligt med billeder, så her kommer lige lidt fra de sidste to dage!
Igår havde jeg madklub på besøg og der skulle vi selvfølgelig ha' en kage til dessert. Det blev en chokoladekage med chokolademousse og bær på toppen.
Idag gik turen til væddeløbsbanen, hvor hestene blev trænet. Et rigtig hyggeligt sted, med en dejlig legeplads og adgang til de store stalde. Madpakken blev nydt med udsigt til de trænende heste.
Ha' en skøn dag..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...