onsdag den 28. december 2011

Tak for i år...

Håber I alle har haft en rigtig dejlig jul og nu er ved at være klar til nytårsfest og nytårsforsæt - jeg har ikke fundet på nogen endnu. Har du?

Det er dejligt at I alle læser med her hos mig, dejligt at I bliver hængende. Tak til de mange nye læsere der er kommet til i år. I gør det sjovere at blogge! 

Nytårsaften er jeg at finde her (i Berlin) til en anderledes nytårsaften. Og jeg glæder mig.


Rigtig godt nytår!

søndag den 18. december 2011

Små glimt...

  • Nye lerophæng
  • Solglimt en lørdag eftermiddag
  • Juleposten er blevet sendt

fredag den 16. december 2011

Kan du hjælpe??

I år ser det ud til at jeg fejrer nytåret i Berlin. Jeg har aldrig været i Berlin, så jeg kan godt bruge lidt hjælp ifht. hvad der bestemt er et besøg værd? Turistattraktionerne har jeg nogenlunde styr på, men vil rigtig gerne besøge hyggelige steder og butikker. Såh... har du et tip?


Rigtig god weekend

tirsdag den 13. december 2011

For 10 kroner blandet fødselsdagshygge!


I lørdags havde jeg fødselsdag og det blev den hyggeligste dag. Om formiddagen var min veninde og hendes datter på besøg til nybagte boller... og vi to damer forsøgte at hygge os med lidt krea-juleklipperi mens vores to tøser havde antændt en mindre legetøjsbombe. Alt den kreahygge kostede mig næsten min nye kjole, da jeg lige fikst ville flytte et fad tændte adventslys, som jo selvfølgelig væltede og resulterede i stearin udover fødselsdagsbarnet (ja, heldigvis kun mig). Tror dog næsten kjolen er blevet reddet - heldigvis.
Om eftermiddagen kom en anden dejlig veninde forbi med den fineste fine Créton Maison keramikstage (den blå på billedet). 
Om aftenen blev jeg fejret af min familie med lækker mad, hygge og dejlige gaver - bl.a to af de grønne adventstræer fra Kähler og en fed ny printer.

Ih... det var en dejlig dag. :-)

onsdag den 7. december 2011

December-hygge!
Har i flere dage ikke kunne uploade billeder (frustrerende), så her kommer lige for 5 kr. blandet december-hygge.
Den hvide engel har Naia lavet til sin mormor og bedstefar - glimmerlim var et stort hit. Og så er det altid en fornøjelse at opleve glæden ved at give noget hjemmegjort.
Gaverne er et lille glimt af pakkekalenderen til min mor. 
Adventskransen er blevet lidt anderledes i år - jeg er gået all in på det naturlige look uden for mange dikkedarer og nipserier.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...