tirsdag den 31. januar 2012

 

Tørrede tidsler / Leo til nøglerne - købt her til meget favorabel pris / Egen tegning nu som print i ramme 

søndag den 29. januar 2012

lørdag den 28. januar 2012

Børneværelser

Inspirerende børneværelser - personligt får jeg aldrig nok af at snuse rundt efter inspiration til indretningen. Disse to er fundet på Mokkasin - tag også et kig på bloggen
Synes lampen her er rigtig fin - tror det skal blive mit næste projekt til Naias værelse.

God weekend - og velkommen til de nye der følger med. :-)

torsdag den 26. januar 2012

mandag den 23. januar 2012

Glimt af en weekend


Lillebælt / vendespil med bedstefar / barneleg / Zentanglesøndag den 15. januar 2012

Ud i det blå
En eftermiddag på Stige Ø i dejligt solskin. Området har tidligere fungeret som losseplads. Og affaldsbjerge er det der har givet området sit bakkede landskab. Nu er lossepladsen nedlagt, bakkerne dækket med jord og istedet er man omgivet af smuk natur.

Endelig...

...blev maleriet til min veninde færdigt.
Jeg bliver helt opslugt af at male, når jeg først er kommet igang. Desværre skal der som regel lidt tilløb til for at komme igang. Jeg har på mine få m2 ikke mulighed for, at lade alt mit malegrej stå fremme! Håber snart jeg jeg finder et sted med lidt mere plads.

lørdag den 14. januar 2012

Zentangle hitter...


Jeg har ligesom Trine også fundet tegnelysten frem - og det er altså ret hyggeligt, at se hvad simple streger, i et system, kan udfolde sig til.Håber I alle nyder weekenden...

torsdag den 12. januar 2012

For 50 kr. accessories!

Og så er det ikke engang lyv. Ja, jeg var nødt til at spørge i Pieces-butikken om det nu også kunne passe, at det var 3 stk. for en flad halvtredser!


 En lækker strikhue og to fine halskæderonsdag den 11. januar 2012

Idéer!


Jeg har været en tur på Pinterest og lure - blev opslugt af alle de sjove idéer, der er at finde derinde, så aftensmaden måtte passe sig selv!
Anderledes og søde glas  www.housetohome.co.uk


De sødeste dråber http://www.pauletpaula.com/

Tegninger på en pude www.101woonideeen.nllørdag den 7. januar 2012

En sjov bog om antonymer med mange virkelig fine illustrationer. Den har bragt mange gode grin med sig og skabt tegnelyst.

Mormor har været hos os hele dagen. Vi har været til gymnastik. Vi har danset, læst, tegnet, spillet og bare hygget en hel masse.

fredag den 6. januar 2012

En halvfarlig oplevelse rigere!

En dejlig fredag eftermiddag er idag blevet tilbragt i Odense Zoo. Søløverne kunne høres overalt i haven, så som afsutning på vores tur skulle vi naturligvis forbi og kigge. En ung søløve havde lufferne helt fremme i skoene i bassinet, meget for langt fremme! Naia var nysgerrig efter at se hvilke kunstner den kunne byde på og hun stod med sin velsmurte leverpostejmad tæt på bassinet.

 Søløven kom tæt på. Meget tæt på. Gav et fnys fra sig, derefter et brøl og så blev der angrebet.

Det skulle vise sig at lugten af leverpostej blev lidt for god for den unge søløve, som (heldigvis) forgæves prøvede at få fat i en bid. Det var altså en af de voldsommere oplevelser, fik det på video, så billederne er klippet ud derfra.

Alternativ gemmeleg!
 Venskab?
 En flygtende Naia...
 En bidsk søløve i action!

Tror lige vi gemmer madpakken væk næste gang vi hilser på søløverne...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...