torsdag den 26. april 2012

Download Kunst!
Er faldet over en side hvor kunstnere tillader downloads af deres billeder. De her tre er nogle af mine favoritter. Kig selv ind HER og find dine. Download, print og hæng op!

Ha' en dejlig aften. Jeg vil nu forkæle mig selv med lidt godt(!) - skal lige se om der kan graves noget lækkert ud af skabet - for jeg er nemlig lige blevet faster til en lille pige. Så spændende.

søndag den 22. april 2012

Detaljer...

Jeg har syet en ny flagranke i rolige farver - inde for den samme farveskala. Synes det ser ret fint ud, da der i forvejen er masser af farvestrålende legetøj på et børneværelse til at forvirre øjet. Da jeg alligevel var igang med kameraet, får i lige lidt detaljer fra værelset.Håber i alle har haft en dejlig weekend.


onsdag den 18. april 2012

Indretning

Her kommer endnu et indlæg om indretning fra rækkehuset... Det bliver nok ikke det sidste! 

Fire nye stole
 Billedvæg - og et fjernsyn med aftryk af små fingre!
Sofahjørne


søndag den 15. april 2012

Nyt maleri

Lørdag eftermiddag blev der flyttet rundt på billeder og det krævede et nyt maleri over sofaen. Det skulle gå lidt hurtigt for mødregruppen skulle komme i formiddag. Men nogle gange kan det lykkes i første forsøg, hvor det andre gange går knapt så heldigt. Det her blev resultatet. 
Det afslører vist, hvilke farver der gennemgående er i indretningen herhjemme!  
 Naia var også godt underholdt med pap, pensel og masser af maling.


Dejligt at flere og flere læsere kommer til. Det er så fedt med jeres kommentarer. :-) Tak, tak, tak.

mandag den 9. april 2012

Leg med mønstre!Her til aften er min tid gået med de her mønstre. Ret afslappende og inspirerende at sidde og nørde med. Og så er det jo en nem og billig måde at få lidt nyt til væggene. Jeg har bare brugt standard programmet Paint. 

At starte på noget nyt!

Imorgen skal min lille - Okay! lidt store pige starte i børnehave. Det er altså stort. Er så spændt på hvordan det kommer til at gå.
Til en start i børnehave, hører også en frugtpose, så det har jeg syet. Stoffet er fra Stof & Stil.
 Men man er vel også parat til at komme i børnehave, når der fremtrylles flotte tegninger som denne!! 
lørdag den 7. april 2012

Lopper

Har været på loppe-tur i Assens. Faldt over 10 Erik Kold opbevaringsbøtter, som skal sælges på Bagagerumsmarked i Odense d. 27. maj. Fik også to gamle ølkasser og en skøn telefon med mig hjem.

fredag den 6. april 2012

Sådan bor vi nu!


Efterhånden ligner det et hjem her hos os. Tingene flytter stadig rundt, men er ved at finde deres plads. Synes jeg får skabt nogle hyggelige rammer for min datter og jeg. 
Jeg har virkelig været heldig - for en gangs skyld!! At finde et rækkehus i Odense, er stort set umuligt og kræver stor, stor tålmodighed. 


Rigtig god påske til jer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...